Etusivu / Ajankohtaista / Laadukasta, hellää ja rakastavaa hoitoa lemmikeille

Laadukasta, hellää ja rakastavaa hoitoa lemmikeille

Suomen Turussa sijaitseva eläinklinikka Vetea syntyi ajatuksesta tarjota lemmikkieläinten perusterveydenhuoltoa alueella, jossa oli jäänyt eläkkeelle useampi peruspraktiikkaa tekevä eläinlääkäri.

”Vetea tarjoaa rauhallisen ja kodinomaisen ympäristön ja yksilöllisen asiakaspalvelun”, klinikan perustaja, eläinlääkäri Tuija Susiluoto toteaa.

Lemmikin laadukas, hellä ja rakastava hoito on Veteassa ensiarvoisen tärkeää. Hoidon hyvästä laadusta ei tingitä. Tavoitteena on aina terve ja hyvinvoiva lemmikki, ja helppo arki lemmikin kanssa.

Veteassa tehdään peruseläinlääkintää, perusleikkauksia, ennaltaehkäisevää hammashuoltoa ja ultraäänitutkimuksia. Jatkossa tarjolla on myös röntgentutkimuksia.

”Erityinen kiinnostuksenkohteeni on kirurgia. Tarkoitus on lisätä erilaisia kirurgisia toimenpiteitä jatkossa. Eläinklinikka Vetean tilat ovat tähän oikein sopivat”, Tuija Susiluoto toteaa.


Iloa pienistä asioista

Uuden klinikan perustaminen on kova ponnistus. Erilaisia työtehtäviä, selvitettäviä asioita ja odottamattomia hidastuksia tulee lyhyellä ajanjaksolla hyvin paljon. Susiluoto suositteleekin varaamaan klinikan perustamiseen riittävästi aikaa.

”Kannattaa tehdä to do -listoja, joista voi seurata omaa edistymistään. Pienistäkin edistyksistä kannattaa iloita, koska menee pitkään, ennen kuin eläinklinikan toiminta voi alkaa.”

Suurimpina haasteina Susiluoto pitää ensimmäisten työntekijöiden palkkaamista ja siihen liittyviä paperitöitä. Niitä on paljon.

Mikä ratkaisee klinikan taloudellisen pärjäämisen?

”Klinikasta saa kannattavan, kun kokonaisuus on asiakkaan kannalta kiinnostava ja hinnat asiakkaan näkökulmasta sopivat. Hintoja pitää vertailla, ja kulujen pitää pysyä järkevinä”, Tuija Susiluoto vastaa.


Provet Cloudin tilaaminen oli vaivatonta

Eläinklinikka Vetea on ensimmäisiä Provet Cloudin käyttäjiä Suomessa.

Cloudin Susiluoto valitsi klinikkansa toiminnanohjausjärjestelmäksi muun muassa siksi että sen tilaaminen on vaivatonta, ja järjestelmä on helppokäyttöinen.

”Provet Cloudia pääsee kokeilemaan edullisesti. Halutessaan voi sitten ostaa laajemman version, jos klinikan koko kasvaa. Järjestelmä sopii siten juuri klinikan aloitusvaiheeseen hyvin”, Susiluoto sanoo.

FNS:n toimitusjohtaja Janne Huttunen kertoo, että Provet Cloudia kehitetään maakohtaisiin tarpeisiin.

”Muissa Provet-tuotteissa Suomessa tarvittavat ominaisuudet ovat olleet ensisijaisia. Nyt lähitulevaisuudessa niitä kehitetään myös Cloudiin.”