Etusivu / Ajankohtaista / Milanon yliopisto valitsi Provet Cloudin

Milanon yliopisto valitsi Provet Cloudin

Italiassa, Milanon yliopistossa, on aloitettu Provet Cloudin toimitusprojekti. Provet Cloud voitti Milanon yliopiston eläinlääkintä- ja eläintutkimuskeskuksen järjestämän kilpailutuksen uudesta toiminnanohjausjärjestelmästä. Johtaja Saverio Paltrinieri Milanon yliopistosta ja toimitusjohtaja Janne Huttunen FNS:stä allekirjoittivat sopimuksen lokakuun alussa.

Järjestelmä toimitetaan Milanon yliopiston vastikään avaamalle uudelle eläinlääketieteelliselle keskukselle Lodiin. Yliopiston toiminnan lisäksi keskuksessa on 24/7 avoinna oleva pieneläinten sairaala, hevossairaala sekä laboratorio- ja diagnostiikkaosasto.

Keskus on varustettu parhailla eurooppalaisilla välineillä ja laitteilla. Keskuksessa työskentelee 126 ihmistä ja heidän lisäkseen tiedekunnan 400 opiskelijaa.

”Provet Cloud kasvaa vauhdilla uusille markkinoille. Italia on yksi näistä uusista aluevaltauksista. Siellä on ihmisiä kymmenkertaisesti Suomeen verrattuna, ja samalla myös eläinlääkäreitä moninkertaisesti. Näemme sen tärkeänä osana kansainvälistymistä”, FNS:n toimitusjohtaja Janne Huttunen toteaa.

Lue lisää:

https://provet.info/en/blog/provet-cloud-is-the-new-practice-management-system-of-the-veterinary-clinical-center-of-the-university-of-milan/

Piero Campana, Davide Pravettoni, Janne Huttunen, Andrea Zepponi, Saverio PaltrinieriPiero Campana, Davide Pravettoni, Janne Huttunen, Andrea Zepponi, Saverio Paltrinieri