Etusivu / Ajankohtaista / Mustin ja Mirrin eläinlääkärit käyttävät Provet Cloudia

Mustin ja Mirrin eläinlääkärit käyttävät Provet Cloudia

Musti ja Mirri on vuonna 1988 perustettu lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Suomessa myymälöitä on noin 120, Ruotsissa suunnilleen saman verran ja Norjassa noin kolmekymmentä. Musti ja Mirri onkin Suomen ja koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju.

Myymälöiden tuotevalikoima kattaa kuivat ja kosteat ruoat, kissanhiekat sekä laajan valikoiman tarvikkeita pannoista kuppeihin ja leluista turkinhoitotuotteisiin. Myös lemmikkien omistajille löytyy tuotteita, esimerkiksi treeniliivejä ja makupalapusseja.

Lemmikkitarvikeketjuna Musteissa ja Mirreissä ei myydä lainkaan eläimiä, vaan ainoastaan ruokia ja tarvikkeita lemmikkien jokapäiväiseen hyvinvointiin.

Tarjolla monenlaisia palveluita

”Kauppojen lisäksi meillä on tarjolla koirahierontaa, eläinfysioterapiaa, eläinten koulutusta, trimmausta, kynsienleikkuuta ja ravitsemusneuvontaa”, palveluiden tukihenkilö ja eläinlääkäritoiminnan vastaava Laura Airaksinen kertoo.

Palveluita saa 23 myymälästä ympäri Suomea. Esimerkiksi netistä löytyy kartta, mistä myymälästä mitäkin palvelua saa.

Espoon Suomenojan toimipisteessä Mustilla ja Mirrillä on myös eläinlääkärin vastaanotto.

”Keskitymme terveydenhuoltoon ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Rokotamme, teemme senioritarkastuksia, pentuetarkastuksia ja hoidamme muun muassa silmä- ja korvaongelmia”, Airaksinen sanoo.

Eläinlääkärin vastaanottoja Suomessa lisätään sen mukaan, miltä tilanne näyttää. Ruotsissa myymälöissä on tarjolla trimmausta ja Vettris-eläinklinikkaketjun palvelut, Norjassa trimmausta.

Sujuva käyttöönotto

Provet Cloud on Suomenojan Musti ja Mirri-eläinlääkärillä ollut käytössä noin vuoden.

”Meillä oli aiemmin käytössä toinen järjestelmä, jossa oli myös ajanvaraus. Eläinlääkärin vastaanotolla tarvitaan paljon dataa esimerkiksi potilashistoriasta, diagnooseista ja lääkkeistä. Päädyimme Provet Cloudiin, koska se on helppokäyttöinen paketti”, pääkäyttäjänä toimiva Airaksinen toteaa.

Hän pitää siitä, että ohjelma on räätälöity juuri heidän tarpeitaan vastaavaksi, ei tarvitse maksaa ominaisuuksista, joille ei ole käyttöä.

Miten käyttöönotto teillä sujui?

”Jos eläinlääkäri on käyttänyt aiemmin Provet.net:iä, hän on joutunut vähän opettelemaan, mistä mikin asia Cloudissa löytyy. Muuten käyttöönotto oli sujuvaa, järjestelmä on simppeli käyttää ja tuesta saa aina apua, jos on tarvittu.”

Laura Airaksinen on itse eläinihminen henkeen ja vereen. Aiemmin hän toimi hevosalan ammattilaisena, nyt kotona on kaksi koiraa, jotka kulkevat aina mukana.

”Tämä on ihana työpaikka, kun lemmikit voi ottaa mukaan töihin!”