Etusivu / Ajankohtaista / Omaeläinklinikka on ollut tyytyväinen Provet Cloudiin

Omaeläinklinikka on ollut tyytyväinen Provet Cloudiin

Haastattelimme Omaeläinklinikan toimitusjohtaja Jaana Tarkkia liittyen heidän yrityksensä kokemuksiin Provet Cloudin kanssa.

Provet Cloud on ollut Omaeläinklinikan kaikilla klinikoilla käytössä syksystä 2019 asti ja he ovat olleet tyytyväisiä valintaansa.

Omaeläinklinikka Oy:lla on 12 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomen. Kolme klinikoista on 24/7 päivystäviä klinikoita.

Yrityksen missio on ihminen ihmiselle – lemmikkien parhaaksi. “Tarjoamme korkeatasoisia eläinlääkäripalveluita, eläinten hyvinvointipalveluita ja eläinten hyvinvointia tukevia myymälätuotteita”, Jaana Tarkki kertoo.

Omaeläinklinikka valitsi Provet Cloudin, koska sen käyttö mahdollistaa liiketoiminnan tukemisen modernilla tavalla. “Ohjelma tarjoaa esimerkiksi hyvät rajapinta-mahdollisuudet”, sanoo Jaana Tarkki.

Yhteydenpito asiakkaisiin on tehty vaivattomaksi Provet Cloudissa. Voit lähettää ajanvarausmuistutuksia ja personoituja viestejä tekstiviestitse tai sähköpostitse.

Lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus lähettää täysin automaattisia terveystarkistus-, rokotus- tai laboratoriomuistutuksia. “Provet Cloud tarjoaa laajat mahdollisuudet helppoon ja toimivaan asiakasviestintään erityisesti kutsutoimintojen osalta.

Cloudin monipuolinen ja helppokäyttöinen hinta-arvio toiminto sekä superhaku toiminnot ovat myös koettu klinikoilla erittäin hyviksi”, kehuu Tarkki.

Omaeläinklinikalla on oltu tyytyväisiä siihen, että Provet Cloud kehittyy koko ajan vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita ja antaa hyvät rajapintamahdollisuudet mm. tiedolla johtamiseen.

Me olemme Provet Cloudilla tänä vuonna käynnistäneet tiedolla johtamisen palvelukokonaisuuden.

Haluamme luoda asiakkaidemme kanssa pitkäaikaisia yhteistyösuhteita, joissa yhdessä opimme ja kuljemme matkaa kohti tiedolla johdettua klinikkaa ja eläinterveydenhuoltoa.

Näin voimme yhdessä tarjota parempaa palvelua myös potilaille ja asiakkaille.

jaana tarkki

Omaelainklinikan logo

Lisätietoja

Juha Huttunen
Liiketoimintajohtaja
0504398983
juha.huttunen@provet.fi

Jaana Tarkki
Toimitusjohtaja
050 388 3672
jaana.tarkki@omaelainklinikka.fi