Etusivu / Ajankohtaista / Petmeddataan kaivataan lisää eläinklinikoita

Petmeddataan kaivataan lisää eläinklinikoita

Vuosi sitten julkaisimme lemmikkieläinten sähköisen terveystietokannan, Petmeddatan. Nyt mukana on 22 eläinklinikkaa ja reilusti yli 2 000 lemmikinomistajaa. Uusia käyttäjiä rekisteröityy joka päivä kymmenkunta. Petmeddataa voi nyt käyttää myös Virossa, Ruotsissa, Italiassa ja Espanjassa.

Petmeddata on Provet Netin ja Provet Cloudin perusominaisuus, joka on helppo ottaa käyttöön. Provet Netissä Ylläpitotyökaluista klikataan Petmedchain. Provet Cloudissa mennään Asetuksiin, sieltä valitaan Liitynnät ja Petmedchain.

Klinikan elämää sähköinen terveystietokanta helpottaa kummasti. Lemminkin omistajalla on aiemmilta käynneiltä ja eri klinikoilta saadut hoitotiedot aina mukanaan. Klinikalta ei tarvitse soitella muille klinikoille ja kysellä potilaan hoitohistoriaa. Otetut verenkuva, lääkitykset ja allergiat ovat selvillä, ei tarvitse suostutella omistajaa ottamaan uutta verenkuvaa siksi, ettei aiempaan tietoon pääse käsiksi.

Lemmikin omistaja voi lisätä eläimen profiiliin omaa merkintöjään. Jos lemmikillä on mikrosiru ja omistaja lisää palveluun oman puhelinnumeronsa, lemmikin profiilin voi yhdistää Siruhaku.fi-palveluun. Katoamistilanteessa eläin löytyy helpommin.

Teimme Petmeddatan käyttäjäkyselyn marraskuussa. Yleisesti ottaen käyttäjät ovat siihen hyvin tyytyväisiä.

Yksi toivomus kyselystä kuitenkin välittyy selkeänä: mukaan toivotaan lisää eläinlääkäreitä. Toivotaan, että lemmikin tiedot näkyisivät kaikilta hoitavilta tahoilta tietokannassa.

Olisiko nyt aika vastata asiakkaiden toiveisiin ja tarjota heille entistäkin parempaa palvelua?