Etusivu / Ajankohtaista / Provet on käynnistänyt tiedolla johtamisen palvelukokonaisuuden

Provet on käynnistänyt tiedolla johtamisen palvelukokonaisuuden

Tiedolla johtamisessa on kyse toiminnasta kertyvän datan hyödyntämisessä päätöksenteossa klinikan johtamisen tukena.

Tiedolla johtamisen palvelukokonaisuudessamme on kyse helppokäkäyttöisestä visualisoiduista ja vuorovaikutteisesta verkkoraportista, jota voidaan hyödyntää toiminnan johtamiseen liittyvässä päätöksenteossa. Muun muassa käynti-, laskutus- ja diagnoositietoja yhdistelemällä tarjoamme kokonaisvaltaisen ja ajantasaisen näkymän liiketoimintaanne ja palvelutuotantoonne. Raportti on käytettävissä tietoturvallisen ja helppokäyttöisen ympäristön kautta.

Tiedolla johtamisen palvelumme kautta näet tärkeimmät hoitoa ja liiketoimintaa koskevat luvut ja niiden kehityksen tulojen, käyntien ja työvuorosuunnittelun onnistumisen suhteen yhdellä silmäyksellä. Sen avulla voit tarkastella palvelutuotantoa valitulla ajanjaksolla, asiakasryhmissä (esim. vakuutusasiakkaat verrattuna itse maksaviin tai kiireettömät verrattuna kiireellisiiin tapauksiin), tai valituissa hoitomuodoissa ja vertailla tapahtunutta kehitystä asetettuihin tavoitteisiin nähden.

Työkalumme avulla seulomme klinikkanne datamassoista arvokkaan tiedon toiminnan kehittämisen tueksi.

Verrattuna tilitoimistolta saataviin raportteihin pääset työkalumme avulla syvemmälle ja olet aina ajan tasalla siitä, mitä klinikallasi tapahtuu. Unohda Excelit ja työläs samojen raporttien toistuva manuaalinen päivittäminen. Raportointi on selkeää ja visuaalista ja käyttöönotto on helppoa. Palvelumme toimii kaikilla verkkoselaimilla ja niin tietokoneen, tabletin kuin puhelimen kautta missä tahansa liikutkin.

Palvelun avulla voi esimerkiksi seurata, miten kulunut viikko vertautuu käyntilaskutuksen ja tuote- ja rehumyynnin osalta samaan viikkoon edellisvuonna tai viime kuussa tai miten tuntilaskutus ja sen koostumus työntekijöittäin eroteltuna on kehittynyt viimeisen puolen vuoden aikana. Jatkossa saatte käyttöönne esimerkiksi tulevien viikkojen eläinlääkäri- ja toimipistekohtaisen laskutusennusteen.

Tavoitteemme on, että tarjoamamme tiedolla johtamisen palvelut ovat jatkossa kiinteä osa Provet-tuoteperhettä ja auttavat saamaan kaiken irti ohjelmistosta. Työkalujen avulla voidaan paitsi kehittää liiketoimintaa taloudellisesta näkökulmasta myös parantaa niin asiakas- ja työntekijätyytyväisyyttä kuin hoidon laatua ja vaikuttavuutta.