Etusivu / Ajankohtaista / Provet panostaa asiakastukeen

Provet panostaa asiakastukeen

Uusi tukijärjestelmä, henkilöstön toimenkuvien uudelleenjärjestely ja henkilöstön lisääminen tulevat parantamaan Provetin asiakastukea selvästi. Olemme täällä teitä, asiakkaitamme, varten! Yhteystiedot pysyvät ennallaan.

Tämän syksyn aikana Provetin asiakastukeen panostetaan tosissaan. Henkilöstön toimenkuvia muutettiin ja taloon palkataan kaksi uutta asiakaspalvelun ammattilaista.

”Aiemmin asiakastukea ovat hoitaneet samat ihmiset, jotka hoitavat myös ohjelmiston tuotekehitystä. Tämä muuttuu, nyt meille tulee erillinen asiakaspalvelu”, ryhmäpäällikkö Jarkko Tissari kertoo.
Asiakastuki on jaettu kahteen osaan, ensimmäisen ja toisen tason tukeen.

”Ensin mainittu tarkoittaa asiakaspalveluosuutta ja jälkimmäinen teknistä puolta”, Provet Cloudin tukitiimin vetäjä Petri Pihlajamaa selventää.

Asiakaspalvelu vastaa asiakkaan ongelmiin puhelimen, sähköpostin tai chatin kautta. Tekninen tuki auttaa niissä tilanteissa, joita asiakaspalvelussa ei voitu ratkaista. Aluksi tekninen ongelma pyritään yksilöimään, jotta kehittäjät osaavat tarttua oikeaan asiaan. ”Yhteystiedot asiakaspalveluun pysyvät ennallaan”, Tissari korostaa.

Kysymyksiä ja yhteydenottoja tukeen tulee vaihtelevasti, kuitenkin puhutaan sadoista yhteydenotoista kuussa. 

”Monesti kyse on siitä, että käyttäjätunnuksella ei pääse kirjautumaan, tai kysytään, mistä löytyy joku raportti tai kuinka laskuun saadaan joku tietty asia”, kansainvälisen tuen asiantuntija Kalle Virkkala kertoo.
Monesti asia voi myös liittyä maksupäätteen toimintaan tai esimerkiksi röntgenliittymään. Perusjuttu, kuten tietokoneen sammuttaminen, voi ratkaista ongelman.

”Asiakkaillamme on jatkossa tuotekehityksessä oma edustajansa, Kalle.  Asiakaspalvelu ja tekninen tuki kehittävät Provetia käsi kädessä”, liiketoimintajohtaja Juha Huttunen sanoo.
Tuen kehittämiseen liittyy myös tuen järjestelmäuudistus.

”Haluamme parantaa asiakaspalvelua myös siltä osin. Jos asiakas ei saa meiltä mitään viestiä, hän ei voi tietää, että olemme jo korjaamassa jotain ongelmaa. Järjestelmänuudistus tuo tähän apua”, projektikoordinaattori Lisa Ringvall sanoo.

Asiakastuen kehittämistä myös seurataan ja mitataan asiakastyytyväisyyskyselyin. Asiakastyytyväisyys on meille todella tärkeä asia, siihen haluamme keskittyä.