Etusivu / Ajankohtaista / Provet Punnituspiste säästää eläinklinikan aikaa

Provet Punnituspiste säästää eläinklinikan aikaa

Tiedote. Julkaistu 8.11.2017

Finnish Net Solutions Oy

Provet Punnituspiste säästää eläinklinikan aikaa

Jokaisella eläinklinikalla ja eläinlääkäriasemalla naputellaan koiran tai kissan paino klinikan ohjelmistoon useita kertoja päivässä. Painon kirjaaminen ja mikrosirun tarkistus käsin vie aikaa ja on samalla virheriski. Provet Punnituspiste poistaa tämän työvaiheen: asiakas voi itse viedä eläimensä vaa’alle ja lukea sen mikrosirun. Punnituspiste tallentaa painon automaattisesti klinikan tietojärjestelmään.

Jos klinikalla käy vuodessa 10 000 punnittavaa asiakaseläintä ja jokaisen punnitseminen, mikrosirun lukeminen ja painon kirjaus vie yhden minuutin, asian automatisointi säästää vuodessa 10 000 minuuttia eli yli 20 työpäivää.

Klinikoilla on tyypillisesti hiljaisia hetkiä, mutta vastapainoksi niitä tilanteita, että useampi eläin tulee vastaanotolle yhtä aikaa.  Kun asiakkaat hoitavat punnitsemisen itse ja tieto siirtyy suoraan järjestelmään, henkilökunnan aikaa säästyy. Samalla virhemahdollisuus pienenee, kun lukua ei kirjata käsin.

Finnish Net Solutions lanseerasi Provet Punnituspisteen syyskuun alussa. Suomessa siitä on hyviä kokemuksia testiklinikoilla.

”Tuote viedään loppuvuoden aikana koekäyttöön myös muihin Euroopan maihin”, FNS:n toimitusjohtaja Janne Huttunen kertoo.

Hän näkee systeemin eduksi yksinkertaisen, jatkuvasti toistuvat rutiinin automatisoinnin. Asiakas voi itse punnita eläimen.

”Samalla tulee automaattisesti tarkistettu siru. Esimerkiksi Ruotsissa vakuutusyhtiöt ovat tarkkoja siitä, että siru tarkistetaan joka kerta, kun eläin käy klinikalla”, Huttunen toteaa.

Lisätietoja:

Janne Huttunen, toimitusjohtaja Finnish Net Solutions, janne.huttunen@fns.fi, +358 40 5892 468

Juha Huttunen, liiketoimintajohtaja Finnish Net Solutions, juha.huttunen@fns.fi +358 50 439 8983

FNS on suomalainen ihmisläheinen ohjelmistoyritys, joka tuottaa palvelunsa käyttäen työtapoina ketteriä ohjelmistokehitysmenetelmiä. FNS kansainvälistyy nopeasti, asiakkaita on muun muassa useissa Euroopan maissa.