Etusivu / Provet Net / Ajanvaraus

Provet Net Ajanvaraus

Selkeä ja ajantasainen

Sähköinen ajavarauskalenteri on aina käytettävissä ja ajantasalla. Ajanvarausnäkymästä näkee helposti yhdellä silmäyksellä halutun päivän varaustilanteen. Varaukseen liittyvä informaatio on helposti nähtävillä. Tulosyy näkyy varauksen kohdalla ja mahdollisesta laajemmasta lisätiedosta kertoo i-huomiomerkintä. Lisätieto tulee näkviin, kun hiiri viedään merkinnän ylle.
Toimenpiteiden värikoodaukset kertovat nopeasti, minkälaisesta toimenpiteestä on kyse. Värikoodeja voi halutessaan muuttaa. Värilliset liput kertovat käynnin edistymisestä. Lippu on punainen, kun eläin on kirjattu sisään klinikalle, mutta käynnille ei ole vielä tehty mitään merkintöjä. Lippu muuttuu keltaiseksi, kun käyntiä ruvetaan käsittelemään. Vihreä lippu kertoo, että käynti on merkitty valmiiksi ja se on valmis laskutettavaksi. Vihreä lippu muuttuu vihreäksi ✓-merkiksi, kun potilas on laskutettu ja kotiutettu.

Ajanvarauksiakin voi huoletta tehdä useampi käyttäjä samanaikaisesti. Tuplavarauksia ei voi syntyä. Ensin varausikkunan tallenna-painiketta painava saa ajanvarauksen tehtyä. Hitaampi saa virheilmoituksen, joka kertoo, että valitulla eläinlääkärillä on jo kyseisenä aikana varaus olemassa. 

Työvuorosuunnittelu

Ajanvarauskalenterissa varattavissa olevat ajat määräytyvät klinikalla tehtävän työvuorosuunnittelun mukaan. Käyttäjä luo järjestelmään haluamansa työvuoromallit, jotka sitten asetetaan halutuille henkilöille halutuille päiville. Työvuoromalleihin on mahdollista määritellä vakiovarauksia, jolloin ajanvarauskalenteriin syntyy aina varaus, kun kyseinen työvuoromalli lisätään jollekin henkilölle. Vakiovaraus voi olla esimerkiksi lounastauko.
Toinen työkalu on vakiovuorotyökalu, jolla voidaan määritellä yhdelle henkilölle tietty työvuoro halutuille viikonpäiville nopeasti. Sama työvuoro voidaan siis helposti lisätä esimerkiksi jokaiselle tammikuun maanantaipäivälle.

Kun tarvittavat työvuoromallit on luotu, on työvuorosuunnittelu helppoa ja nopeaa.