Etusivu / Provet Net / Kuva-arkisto

Provet Kuva-arkisto

Kuvat aina käytettävissä

Kun käytössä on Provet Kuva-arkisto, kuvat siirtyvät röntgenlaitteelta meidän palvelimillemme, jonka jälkeen ne ovat käytettävissä Provet Net -järjestelmän kautta potilaan kortilta. Kuvia pääsee tarkastelemaan mistä ja milloin vain. Kuvat on mahdollista lähettää haluttuun sähköpostiosoitteeseen hyvin helposti. Kuvia ei tarvitse erikseen tallentaa koneelle ja liittää liitteeksi viestiin, vaan ne saa lähetettyä suoraan potilaan kortilta.

Provet Kuva-arkistoon voidaan siirtää kuvia DICOM-tiedostomuotoa käyttävistä kuvantamislaitteista. Kuva-arkistoon siirtyvät siis myös hammasröntgen-, ultraääni- ja CT-kuvat. Hammasröntgenkuvat voidaan siirtää Provet Net -järjestelmästä edelleen Romexis-ohjelmistoon.

Viralliset röntgenkuvat Kennellittoon

Kuva-arkiston kautta röntgenkuvien lähettäminen Kennelliittoon on erittäin helppoa. Eläin kuvataan klinikalla normaalisti, jonka jälkeen ne ovat potilaan kortilla valmiina lähetettäviksi. Sitten vain täytetään sähköinen lähete, valitaan lähetettävät kuvat ja lähetetään ne Kennelliittoon lausuttavaksi.

Kuvien katselu

Kuvat avautuvat tarkasteltavaksi erilliseen selainikkunaan, jossa on käytössä zoomaus, kontrastin säätö ja mittaustyökalu. Kuvien katseluun ei vaadita mitään ohjelmistoasennuksia.

MedDream-katseluohjelma

MedDream on kuva-arkiston lisäosa, joka on tarkoitettu vaativaan käyttöön. MedDream tarjoaa laajemmat ominaisuudet kuvien katseluun. MedDreamin avulla voidaan mm. katsoa CT- eli "viipalekuvia" suoraan nettiselaimella.