Etusivu / Provet Net / Omistaja- ja potilasrekisteri

Asiakastiedot tallessa

Omistajilta tallennetaan ensisijaisesti nimi, osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköposti. Henkilötunnus tarvitaan esim. Lindorff-laskutusta varten. Omistajan tietoihin voidaan myös kirjata asiakkaaseen liittyviä muistiinpanoja ja huomautuksia. Asiakas voidaan määritellä kuuluvaksi johonkin tiettyyn erikoisryhmään, jos kyseessä on esimerkiksi henkilökunnan jäsen tai kanta-asiakas. Asiakkaalle lasketaan tällöin automaattisesti kyseiselle erikoisryhmälle mahdollisesti määritellyt alennukset.

Eläimille tallennetaan tietoja laajemmin. Perustietojen lisäksi eläimelle voidaan tallentaa monia tunnistetietoja kuten mikrosirunumero ja tatuointitunnus. Eläimen kortille on mahdollista tallentaa esimerkiksi kuvia, tekstitiedostoja ja pdf-tiedostoja. Tiedostot ovat tallennuksen jälkeen ladattavissa potilaan kortilta. Näin jokin ulkoinen dokumentti kulkee aina eläimen mukana järjestelmässä.

Eläimet ovat järjestelmässä aina kohdistettuna jollekin omistajalle. Eläimiä voi tarvittaessa vaihtaa omistajalta toiselle helposti ja nopeasti. Käyntitiedot siirtyvät uuden omistajan alle, mutta laskutushistoriaa ei siirretä.

Asiakasrekisterin tuonti muista ohjelmistoista

Omistaja- ja potilastiedot on mahdollista tuoda Provet Net -järjestelmään vanhasta potilastietojärjestelmästä vaihdon yhteydessä. Näin järjestelmän vaihto on mahdollisimman sujuvaa. Muista Provet-ohjelmistoista Provet Nettiin vaihdettaessa siirto on maksuton. Muista ohjelmistoista asiakasrekisterin siirto sovitaan aina erikseen.