Etusivu / Provet Win / Provet.mobi

Provet.mobi omistajat näkymä

Provet Win mobiliilaitteella

Provet.mobi on Provet Win -järjestelmän mobiililaitteille optimoitu selaimen kautta käytettävä käyttöliittymä. Provet.mobi ei sisällä kaikki perusjärjestelmän toimintoja kuten rekisterien käsittelyä, mutta käyntien tekeminen onnistuu Provet.mobilla helposti. Käytettävissä on perusjärjestelmän koodistot, jos ne on synkronoitu Provetfin-palveluun. Provet.mobi löytää ne tilat, joille perusjärjestelmässä on tehty käyntejä, jotka on synkronoitu Provetfin-palveluun.

Käyntien synkronointi

Mobiilikäyttöliittymässä tehdyt käynnit synkronoidaan perusjärjestelmään, kun Provet Win seuraavan kerran käynnistetään. Synkronointi vaatii verkkoyhteyden. Järjestelmä ilmoittaa automaattisesti uusista mobiilikäynneistä. Käynnit tuodaan perusjärjestelmään nappia painamalla.

Provet.mobi muokkaa käyntiä

Suosikit nopeuttavat käyttöä

Provet.mobi tarjoaa ensisijaisesti käyttäjän useimmin valitsemia toimenpiteitä ja lääkkeitä. Näin tavanomaisimpien hoitotapahtumien lisääminen on erittäin nopeaa Provet.mobilla. Muutoin halutut toimenpiteet ja lääkeet haetaan normaalisti hakutoiminnon avulla.

Pyydä tunnukset ja tutustu

Provet.mobi on maksutta Provet Win -asiakkaiden käytettävissä. Mobiilikäyttöliitymään kirjaudutaan kuitenkin erillisillä tunnuksilla. Tiedustele tunnuksia sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.