Etusivu / Referenssit
  • Provet Win taipuu sujuvasti sekapraktiikkaa harjoittavan Ari-Matti Pyyhtiän tarpeisiin Padasjoella.

  • Eläintohtori Kivuton on Joensuun Reijolassa toimiva eläinlääkäriasema. Kivuttomassa Provet Net verkkopalvelua on käytetty kohta kolme vuotta. Tänä aikana Provet Netin käyttö on laajentunut potilastietojen kirjaamisesta ja laskutuksesta myös klinikan muuta toimintaa ohjaavaksi toiminnaksi ohjelman kehittymisen ja uusien lisämoduuleiden käyttöönoton kautta.

  • Virolahden pitkäaikainen kunnaneläinlääkäri Seppo Ukkola on käyttänyt Provet Win -järjestelmää jo vuodesta 1994, jolloin järjestelmä toimi DOS-käyttöjärjestelmällä.

  • Haastattelimme Omaeläinklinikan toimitusjohtaja Jaana Tarkkia liittyen heidän yrityksensä kokemuksiin Provet Cloudin kanssa. Provet Cloud on ollut Omaeläinklinikan kaikilla klinikoilla käytössä syksystä 2019 asti ja he ovat olleet tyytyväisiä valintaansa.

  • Eläinlääkäriasema Lillvet on suomalainen perheyritys, jonka toiminta on saanut alkunsa eläinlääkäri Jukka Lillstrang von Wendtin Ilmajoelle vuonna 2004 perustamasta pienestä vastaanotosta. Nykyään Lillvet työllistää toistakymmentä henkilöä kahdella eläinlääkäriasemalla Kangasalla ja Seinäjoella.

    ”Lillvet on ehkä maailman ensimmäinen eläinlääkäriasema, jolla on sovellettu Service Design eli palvelumuotoilu-filosofian mukaisia menetelmiä. Laajasta hausta huolimatta en löytänyt mistään tietoa kliinikoista, jossa...