Etusivu / Referenssit / Eläinklinikka Loime

Lappeenrannan uusi eläinklinikka Loime Oy valitsi Provet Netin

Luumäellä asuvat Tuula ja Osmo Hyyrynen päättivät perustaa Lappeenrantaan uuden eläinklinikan. Sopivat tilat löytyivät Lappeenrannasta entisistä Kaukaan tehtaan työterveysaseman tiloista. Tilat ovat entisen käytön takia sopivat myös eläinklinikkaa ajatellen.

Huoneissa oli vesipisteet valmiina ja ovet ovat ääntä eristäviä, Hyyryset kertovat.
”Ihan näin isoja tiloja emme kyllä ajatelleet”, Osmo sanoo.

Loime

Eläimiä hoitaa tällä hetkellä Tuulan kanssa yksi hoitaja. Osmo hoitaa klinikkamanagerin tehtäviä. Toinen eläinlääkäri palkataan heti, kunhan sopiva henkilö löytyy, Hyyryset sanovat.

Loime nimi on Hyyrysten mukaan herättänyt paljon mielenkiintoa. Nimi on kalevalaista alkuperää ja viittaa luomiseen, rupeamiseen, mutta myös suojaan ja kankaan loimiin. Nimen tarinan voi lukea heidän verkkosivuiltaan.

Perusjärjestelmää tukemaan Eläinklinikka Loimessa otettiin käyttöön nettiajanvaraus ja tehtiin maksupääteliitännän avaus. Laboratoriolaitteet ja digiröntgen liitetään Provet Netiin, kunhan ne klinikalle saapuvat. Koulutuspäivänä päästiin tekemään yksi Movet-lähete, joka tapahtui Provet Netin kautta erittäin kätevästi. Vastaukset tulevat näkyviin eläimen potilaskortille tutkimusten valmistuttua.

Ensimmäisenä työnä Loimeessa Provet Netin suhteen on toimenpide-, tarvike-, ja lääkekoodistojen muokkaaminen omiin tarpeisiin. Työtä tuntuu aluksi olevan paljon, mutta järjestelmä palkitsee hyvän pohjatyön. Kun koodistot ovat kunnossa, on hoitotapahtumien kirjaaminen helppoa ja nopeaa.