Etusivu / Referenssit / Eläintohtori Kivuton

Eläintohtori Kivuttomassa Provet Net on klinikan toiminnanohjausjärjestelmä

Eläintohtori Kivuton on Joensuun Reijolassa toimiva eläinlääkäriasema. Kivuttomassa Provet Net verkkopalvelua on käytetty kohta kolme vuotta. Tänä aikana Provet Netin käyttö on laajentunut potilastietojen kirjaamisesta ja laskutuksesta myös klinikan muuta toimintaa ohjaavaksi toiminnaksi ohjelman kehittymisen ja uusien lisämoduuleiden käyttöönoton kautta.

Eläintohtori Kivuton

Kivuttomassa on käytössä Provet Netin perustoimintojen lisäksi Rahaxi-maksupäätteet, Provet Kuva-arkisto röntgenkuville sekä kotisivuille liitetty julkinen nettiajanvaraus. Laboratoriolaitteet on liitetty Provet Netiin yhteysohjelmilla niin, että tulokset tulevat suoraan laitteesta potilaskortille automaattisesti. Seuraavaksi suunnitteilla on Provet Varastoseurannan käyttöönotto.

Eläintohtori Kivuton Oy:n toimitusjohtaja Heikki Mäkimattila kertoo, että Kivuttomassa Provet Net ei ole enää pelkkä potilastieto- ja laskutusjärjestelmä. Nykyään Provet on Kivuttoman toiminnanohjausjärjestelmä. Esimerkkeinä toiminnan ohjaamisesta Mäkimattila mainitsee päivittäisessä tehokäytössä olevan Provet Netin ajanvaraustoimintoihin liittyvän ilmoitustaulun, jonka kautta hoidetaan jatkuvasti yrityksen sisäistä viestintää. Kivuttoman mainonnassa on viime aikoina huomioitu voimakkaasti 24 tuntia vuorokaudessa asiakkaita palveleva nettiajanvaraus. Nettiajanvaraus tuo nykyään klinikalle useita ajanvarauksia päivittäin. Usein varaukset tehdään yöllä tai illalla, jolloin eläinten omistajilla on aikaa varauksen tekemiseen ja sopivan ajan etsimiseen omasta kalenterista.

Mäkimattilan mukaan tiedonhallinnan merkitys korostuu tulevaisuudessa. Mäkimattila on tyytyväinen, että yhteistyö Provetia tuottavan Finnish Net Solutions Oy:n kanssa on toiminut erittäin hyvin.  Provet Netin kehitystyö jatkuu ja asiakkaiden muuttuvat tarpeet huomioidaan.