Etusivu / Referenssit / Lillvet vaihtoi Provet Netistä Provet Cloudiin

Eläinlääkäriasema Lillvet on suomalainen perheyritys, jonka toiminta on saanut alkunsa eläinlääkäri Jukka Lillstrang von Wendtin Ilmajoelle vuonna 2004 perustamasta pienestä vastaanotosta. Nykyään Lillvet työllistää toistakymmentä henkilöä kahdella eläinlääkäriasemalla Kangasalla ja Seinäjoella.

”Lillvet on ehkä maailman ensimmäinen eläinlääkäriasema, jolla on sovellettu Service Design eli palvelumuotoilu-filosofian mukaisia menetelmiä. Laajasta hausta huolimatta en löytänyt mistään tietoa kliinikoista, jossa kehitetään ja innovoidaan palveluita asiakaslähtöisesti palvelumuotoilu menetelmillä. Humaanilääketieteessä sitä kylläkin käytetään laajasti maailmalla, myös Suomessa” kertoo liiketoimintajohtaja Janneke von Wendt.

Lillvet Provet Cloud

Käyttäjälähtöisen palvelukehityksen myötä tarve nousi yhtenäistää ja tehostaa yrityksen sisäisiä prosesseja varmistamaan asiakas-ja työntekijätyytyväisyyttä ja parantamaan tuloksellisuutta. Työkalut ja esimerkkejä toimivuudesta löyty Lean filosofiasta. Myös tällä tavalla Lillvetin klinikat ovat alansa edelläkävijöitä.

Lean on johtamistapa, jossa keskitytään toiminnan jatkuvaan tehostamiseen ja tuottamattomien toimintojen poistamiseen. Konkreettinen esimerkki filosofian toteuttamisesta on se, että kaikki tarvikkeet ovat aina samalla paikalla jokaisessa vastaanottohuoneessa. Näin eläinlääkäri löytää ne helposti ja nopeasti samasta paikasta.

Lillvet käytti toiminnanohjausjärjestelmänä pitkään Provet Net-ohjelmistoa. Toukokuussa 2021 klinikalla siirryttiin käyttämään Provet Cloud-järjestelmää. ”Palvelumuotoiluprojektimme myötä opimme asiakkailtamme heidän tarpeistaan ja toiveistaan. Halusimme kehittää palveluitamme vastaamaan niihin mutta se vaati modernia, kehittyvää toiminnanohjausjärjetelmää jolle voimme rakentaa palveluitamme asiakaslähtöisesti, ja samalla myös tehostaa ja tukea sisäisiä prosessejamme” Lillvetin toimitusjohtaja Jukka Lillstrang - von Wendt.

Provet Cloud mahdollistaa klinikan toiminnan kehittämisen rajapintojen kautta ilman rajoituksia. Moderni ja jatkuvasti asiakaspalautteen pohjalta nopeasti kehittyvä toiminnanohjausjärjestelmä on tärkeä osa dynaamisten klinikoiden toimintaa.

Lillvetissä on käytössä Provet Cloudin kuva-arkisto, tarratulostus, varastonhallinta integroidut maksupäätteet, nettiajanvaraus ja integraatiot sisäisiin ja ulkoisiin laboratorioihin. Lähitulevaisuudessa julkaistaan myös Lillvetin asiakkaiden oma mobiilisovellus, joka integroituu saumattomasti Provet Cloudiin. Myös verkkomaksamisen palvelukokonaisuus on kiinnostava uusi asia. Integraatiot työvuoro-ja taloushallinta sekä takaisinsoittopalveluihin ovat työn alla.

Syyskuussa 2021 Provet Cloudin tiimi vieraili Lillvetissä neljän henkilön voimin. Päivän aikana Provet Cloudin tuotekehityksestä vastaavat Janne Huttunen, Camilla Linberg ja Juho-Matti Nikula saivat kattavan kuvauksen Lillvetin Provet Cloudin käytöstä ja siihen liittyvistä tuotekehitystarpeista.

”Provet Cloudin tuotekehitystä tekee meillä jo yli 50 ohjelmoijan tiimi. Asiakkaat ovat meille kaikista tärkeimpiä tuotekehityksen ohjaajia ja haluamme kuunnella heitä tarkasti aina, kun mahdollista. Vierailu Lillvetissä oli meille erittäin antoisa” kertoo Provet Cloudin liiketoimintajohtaja Juha Huttunen.

Lisätietoja:

Juha Huttunen
juha@provet.fi

Janneke von Wendt
janneke@lillvet.fi