Etusivu / Tiedolla johtaminen

Provet on käynnistänyt tiedolla johtamisen palvelukokonaisuuden

Provet on käynnistänyt tiedolla johtamisen palvelukokonaisuuden, jonka avulla voitte hyödyntää Provet-potilastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmän tietoja aiempaa helpommin päivittäisessä ja viikottaisessa klinikkanne johtamisessa.

Tarjoamme nyt mahdollisuutta ensimmäisten joukossa hankkia Provetin maksullisen lisäpalvelun ja olla viitoittamassa tietä eläinterveydenhuollon palveluiden datapohjaisessa kehittämisessä. Haluamme luoda asiakkaidemme kanssa pitkäaikaisia yhteistyösuhteita, joissa yhdessä opimme ja kuljemme matkaa kohti tiedolla johdettua klinikkaa ja eläinterveydenhuoltoa. Näin voimme yhdessä tarjota parempaa palvelua myös potilaille ja asiakkaille.

Haluaisitko olla mukana määrittämässä, miten Suomen eläinlääkintäalalla hyödynnetään potilastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmään tallennettua dataa toiminnan kehittämisessä tai tietää aiheesta lisää?

Siinä tapauksessa klikkaa tästä ja otamme sinuun yhteyttä.

Oletko kiinnostunut tiedolla johtamisen palveluistamme?

Sinua palvelee
Data Scientist
Antti Kähkönen
antti.kahkonen@fns.fi
050 405 3311


Voit myös täyttää oheisen lomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä.

Lue artikkelistamme lisää tietojohtamisen mahdollisuuksista

Mitä hyötyä klinikallesi on tiedolla johtamisen palvelustamme?


Vapauttaa aikaasi raportoinnista ja hallinnosta klinikkasi johtamiseen. Talouden ohella hoidon laadun ja vaikuttavuuden seuraaminen ja kehittäminen helpottuu.


Auttaa sinua tunnistamaan toiminnan kehityskohteita juurisyyanalyysien avulla.


Raportoinnin selkeyden, visuaalisuuden ja ajantasaisuuden ansiosta voit helpommin ottaa koko henkilöstön mukaan muutosten läpivientiin ja säännölliseen seurantaan.

Tutustu työkaluun

Klikkaa kuvaajia ja käytä filttereitä muokataksesi näytettävää dataa

Katso esittelyvideo